Πελοπόννησος

Ο περιβόητος Μωριάς της Ελλάδας είναι ένας προορισμός που πέρα από σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους (Επίδαυρος, Αρχαία Ολυμπία), έχει να επιδείξει μια εκπληκτική ποικιλομορφία από βουνά, ποτάμια, λίμνες αλλά και εντυπωσιακή παράκτια ζώνη.

H προσωπική μου εμπειρία είναι άψογη για το νομό Λακωνίας με τους πύργους της Μάνης να αποτυπώνονται αξέχαστα στη μνήμη μου. Επίσης παραμυθένιες είναι οι παραλίες δίπλα σε παραθαλάσσιους οικισμούς πάνω στο κύμα  αλλά και το κάστρο της Μονεμβασιάς και η φανταστική Ελαφόνησος. Ο γύρος της Πελοποννήσου αποτελεί ένα υπέροχο ταξίδι στις αισθήσεις του τόπου και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Επικοινωνήστε μαζί μου εάν θέλετε να μάθετε για σημεία ενδιαφέροντος που δεν πρέπει να παραλείψετε. Οι λάτρεις της πεζοπορίας, περιηγηθείτε εδώ https://menalontrail.eu/el/

Τρόποι μετάβασης: Οδικώς είτε διασχίζοντας τον ισθμό της Κορίνθου είτε περνώντας την εντυπωσιακή γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου και ακτοπλοϊκώς φτάνοντας από το Καστέλι της Κρήτης στο Γύθειο. Υπάρχει και αεροπορική σύνδεση με πτήση από Θεσσαλονίκη για Καλαμάτα.

No Comments

Post A Comment